Vodovodne Storitve In Inštalacije

Adaptacija ali novogradnja (delno)

Kaj to pomeni? Če imate že svoje izvajalce za polaganje keramike, elektroinštalaterja, slikopleskarja… potem za vas izvedemo rušitvena dela, napeljavo vodovodne inštalacije, napeljavo odtočnega sistema, inštalacijo za ogrevanje, ter montažo sanitarnih elementov (po želji tudi nakup vseh sanitarnih elementov).

Adaptacija ali novogradnja (na ključ)

Kaj to pomeni? Za vas izvedemo popolno prenovo in poskrbimo za: Rušitvena dela, odvoz gradbenih odpadkov, napeljavo vodovodne inštalacije, napeljavo odtočnega sistema, napeljavo ogrevanja, napeljavo elektroinštalacije, izravnava sten, izdelava estriha, polaganje keramike, slikopleskarska dela, montaža sanitarnih elementov in kopalniškega pohištva, nakup in dostavo vseh sanitarnih elementov in kopalniškega pohištva…
Naše podjetje je specializirano za rušitvena dela, vodovod, ogrevanje in kanalizacijo ta del pri projektu na ključ, opravimo mi. Za vsa ostala dela pa sodelujemo s kakovostnimi obrtniki, ki jim zaupamo in so naši podizvajalci ter za nas opravijo ostala dela za katera so izučeni (Keramičar/pečar, elektroinštalater, slikopleskar).

Napeljava vodovodne inštalacije, za vse objekte

Napeljava zunanjega vodovoda v objekt

Uredimo tudi izkope.

Popravilo vodovodnih inštalacij

Montaža, menjava in priklop vseh sanitarnih elementov

Filtriranje, mehčanje in dezinfekcija vode ter montaža sistema proti izlitju vode.

Kot družba vedno bolj onesnažujemo okolje, s tem tudi pitno vodo, ki pa je za nas ključnega pomena, saj brez nje ne gre.
Zato se je naše podjetje usmerilo tudi v to smer, smer kjer čista voda ni več vprašanje ampak odgovor.
Na trgu obstaja le nekaj kakovostnih, profesionalnih specialistov za vodo. Z enim od teh pa se je povezalo tudi naše podjetje. Mesec d.o.o., nam omogoča dobavo in vso potrebno podporo, da Vam kot končnemu uporabniku zagotovoimo najboljšo možno kakovost vode.

Poskrbimo za:

Vsaki stranki se posvetimo 100%, prisluhnemo težavam, upoštevamo želje in za vsako stranko posebaj najdemo najboljšo rešitev.

Ponudimo vam lahko nižje cenovno osnovno filtracijo ali pa filtracijo višjega premium razreda, kjer so izdelki preizkušeni v laboratorijih in imajo vse potrebne certifikate in dosegajo vse potrebne standarde.

– Za vas priskrbimo in inštaliramo na sistem tudi napravo proti izlitju vode:
Internetna zaščita pred puščanjem z inteligentnim upravljanjem vode SafeTech Connect stalno meri pretok in tlak ter določa trdoto vode. Ko uporabljate inteligentno fazo samoučenja naprave, bo SafeTech prilagodil nastavitve izmerjenim rezultatom – za optimalno zaščito in udobje. Če zaščita pred puščanjem ugotovi, da je poraba nenavadno velika, bo zaprla cev. Poleg tega bo SafeTech Connect v rednih časovnih presledkih opravil preskus mikrotesnosti, tako zazna tudi najmanjše puščanje. Če je naprava povezana z internetom, bo v primeru okvare poslano e-poštno ali besedilno sporočilo.


Inteligentno upravljanje prek pametnega telefona, tabličnega računalnika in aplikacije SYR

Zaščita pred puščanjem SafeTech se nadzoruje prek aplikacije SYR. Preprosto povežite svojo mobilno napravo z nameščenim programom SafeTech: zaženite aplikacijo SYR in z optičnim bralnikom QR-kod aplikacije skenirajte QR-kodo, specifično za napravo. Dostopna točka SafeTech bo nato ustvarila lokalno omrežje Wi-Fi. Kadar koli ste na dosegu omrežja, se bo vaš pametni telefon/tablični računalnik samodejno povezal s sistemom SafeTech Connect. Zdaj lahko napravo predstavite v domačem omrežju Wi-Fi s SSID-om, ki ste ga prejeli od SafeTech-a. Tako lahko zdaj prek aplikacije SYR nastavite in nadzirate svoj sistem odkrivanja puščanja glede na vaše osebne varnostne potrebe.