O Nas

Kdo je MOJSTER FLORKO?

Podjetje Mojster Florko je družinsko podjetje, ki je nastalo z namenom, da vam ponudimo prave vrednote, ki so v podjetništvu/obrtništvu že prava redkost. V prvi vrsti ponujamo kakovostne storitve s kakovostnimi materiali, odzivnost in skrb za stranko.

Podjetje Mojster Florko sestavljata oče in sin, ki sta sinonim kakovosti na področju strojnih inštalacij, saj združujeta modrost, izkušnje in strokovnost. Poleg tega pa z dolgoletnimi izkušnjami in novo močjo, polno zagona, novitet, izobrazbe in poznavanja novejših sistemov, tvoriva celoto, ki ji v inštalaterstvu strojnih inštalacij ni para.

Mojster Florko st. se je kalil zadnjih 35 let pod mentorstvom takrat enega najboljših mojstrov vodovodnih inštalacij v Sloveniji. Delal je kot vodja na projektih s takratno velesilo proizvodnje obutve PEKO, vodil projekte na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, nekdanji stavbi Slovenija Les, (danes glavna stavba Petrola v Ljubljani), Policijski šoli v Tacnu, itd.

Kmalu je prešel na samostojno pot, kjer je dobil zaupanje mnogih ljudi, prevzel dela za Stanovanjsko zadrugo Tržič, vsa inštalaterska dela za nekdanjo trgovsko verigo Živila, podjetje Saxonia-Franke, Merkur, Dom Petra Uzarja, itd.

lOGO oKROGEL

V petnajstih letih delovanja na samostojni poti si je pridobil mnogo simpatizerjev, zadovoljnih strank, saj ga je vedno odlikovala kakovostna izvedba del in znanje. Vzporedno je začel učiti svojega sina, ki ga je navdušil nad strojnim inštalaterstvom, saj se je odločil, da bi posel rad peljal naprej. Odločil se je, da se izšola za inštalaterja strojnih inštalacij. Pridobil je strokovno izobrazbo te smeri, opravil številne tečaje in si s tem pridobil licence, vse skupaj pa potrdil z nazivom Mojster strojnih inštalacij (mojstrski izpit), in se vpisal v imenik vodij del pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije.

Po vseh skupnih letih delovanja, učenja, pridobivanja znanj in izkušenj, sva se odločila, da se poimenujeva kot celota Mojster Florko, in ljudem ponudiva to kakovost, ki se je kalila skozi generacije.

Zakaj MOJSTER FLORKO?

V kolikor ste tip človeka, ki kakovostnega izvajalca s kakovostnimi materiali postavlja na prvo mesto. Potem vam čestitamo, saj ste našli glavno skupno točko z našim podjetjem.

Za nas je beseda kakovost, beseda ki je vkovana v prav vse strukture delovanja podjetja.
Kaj to pomeni pri nas?

Naše kompetence

Obrtno dovoljenje
Mojstrski izpit